Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 






Joe Hill Vánoční říše

Victoria McQueenová měla odjakživa zvláštní schopnost – dokázala najít ztracené věci i skryté odpovědi. Jako malá jezdívala na kole k polorozpadlému mostu, který ji během chvíle odnesl, kamkoli si přála... Jednoho dne se Vicky setká se záhadným Charlesem Manxem, jenž má slabost pro děti a ve svém starém autě je po tajných silnicích odváží na to nejúžasnější, ale také nejděsivější místo – do snové Vánoční říše… Po úspěšných románech Černá krabice, Rohy a povídkách Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy se mistr temné fantastiky Joe Hill noří do podmanivého světa morbidní představivosti, v němž si nikdy nejste jisti, co je pravda a co výplod choré mysli…

Autor: Joe Hill / Nakladatel: BETA / Počet stran: 670 / Rok vydání: 2013




John Flanagan - Královská hraničářka

Když se Will stal členem hraničářského sboru, složil slavnostní přísahu. Teď se zdá, jako by pro něho nic neznamenala. Poté co byl jeho život rozvrácen strašlivou tragédií, nemyslí Will na nic jiného než na pomstu. Willovi znepokojení přátelé musejí najít způsob, jak ho odvrátit od temné cesty. S řešením přichází Halt: Will si vezme na starost učně. Všechny překvapí, koho Halt navrhuje – a je to žádost, kterou Will nemůže odmítnout.





Autor: John Flanagan / Nakladatel: Egmont / Počet stran: 456 / Rok vydání: 2014




Richelle Mead - Vampýrská akademie

Morojská princezna Lissa a její nejlepší kamarádka Rose uprchly ve smrtelném strachu z vampýrské akademie, ale po dvou letech byly vypátrány tajemnými strážci a odvlečeny zpět. Znovu se tak ocitají v obrovském nebezpečí, protože na akademii se mohou pohybovat nebezpeční Strigojové.Ti chtějí Lissu zničit, protože jako jediná dcera urozeného morojského rodu je překážkou jejich plánu na ovládnutí světa vampýrů.

Naštěstí je tady ale dhampýrka Rose, v jejichž žilách se smísila krev vampýrů a lidí, takže dokáže zlým Strigojům lépe čelit. V tajemném a ponurém světě akademie ale nebude snadné odolat všem nástrahám a zradám: Lissa bude muset opatrněji využívat svých nadpřirozených schopností, aby nepadla do strigojské pasti, a Rose se musí vzdát velké lásky, aby mohla kamarádku ochránit a za žádných okolností ji nezklamat. Jediné, nač se totiž mohou obě spolehnout, je jejich vzájemné pouto, jejich přátelství...

Autor: Richelle Mead / Nakladatel: Domino / Počet stran: 296 / Rok vydání: 2014




Další ebooky už pouze obrazem :





To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)