Tak nám vánoce pomalu klepou na dveře a určitě se všichni těšíte co najdete za krásné kousky pod stromečkem, že? :) No a jelikož už uplynula docela dlouhá doba od chvíle kdy jsem na svém blogu pořádal soutěž, rozhodl jsem se, že do toho vánočního shonu taky trošku přispěji a potrápím vaše mozkové závity.



No a jelikož můj blog včera oslavil další milník své existence - 50 000 zobrazení mých skromných stránek, tak spojíme příjemné s užitečným a dáme si soutěž o jednu z nejlepších dystopických sérií. O čem je řeč? Myslím, že drtivá většina z vás uhodla, že budeme soutěžit o Hunger Games. A jelikož bylo nakladatelství Fragment tak neskonale hodné, mohu vám nabídnout soutěž rovnou o celou sérii :)

A o co tedy půjde? Nic složitého...i když, no to poznáte :D Stačí níže kliknout na link a vyplnit pár otázek ve formuláři. Nikde nic nemusíte sdílet ani se hlásit i když pokud budete tak hodní a uděláte to rozhodně se na vás zlobit nebudu ;)



Výherce tedy bude pouze jeden a ten vyhraje kompletní trilogii Hunger Games. Pokud se vám ovšem nepodaří vyhrát nesmutněte a zkuste napsat ježuchovi o nové vydání trilogie v dárkovém boxu ;) Soutěž bude tentokrát docela krátká. To znamená, že můžete soutěžit od teď až do nedělního večera, kdy na Facebooku vyhlásím konec. Pak už nás čeká jen sčítání správných odpovědí a případné losování vítěze přes random.org


Jen upozorním pokud vám není alespoň 15 let měli by s tím že soutěžíte souhlasit vaši rodiče. :)
tak směle do toho a přeji hodně štěstí ;)


Ještě jednou moc děkuji nakladatelství Fragment za poskytnutí knih do soutěže