Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Martin Šust - Plnou parou
Nová antologie editora Martina Šusta zachycuje v uceleném knižním souboru česky vůbec poprvé výrazný fenomén zahraniční fantastiky poslední doby. Můžete se těšit na dávno ztracenou romantikou obdařené příběhy zahalené parou z podivuhodných strojů. Povídky stvořené řadou známých tváří současné světové fantastiky vás přenesou nejen do minulosti, ale i na jiné světy a do dob, jež sice nikdy neexistovaly, ale bylo by krajně vzrušující, pokud bychom je mohli navštívit i jinak než jen na stránkách knih. Kdokoli s kouskem odvahy v srdci a lásky k mnohem jednodušší minulosti bez počítači řízeného života nalezne v knize světy, v nichž prožije doslova dech beroucí dobrodružství.



Autor: Martin Šust
Nakladatel: Argo
Počet stran: 253
Rok vydání: 2013


Paralelní světy se navzájem podobají. Někdy jako vejce vejci, jindy jako améba velrybě.
V realitě, do níž se JFK a jeho přátelé dostali, není Francisco Pizarro tím, koho známe z naší historie. Ale i tady jeho srdce postihla nemoc, kterou vyléčí jen zlato. Aby naplnil svou touhu po bohatství, vydává se do centra tajemné říše Inků, do bájného Zlatého města. I John F. Kovář a jeho přátelé se potřebují dostat do Zlatého města, i když z naprosto odlišného důvodu: chtějí se prostě vrátit domů.
S profesorem von Wonderem, který toho vzhledem ke svému zranění už moc nenachodí, s Pizzarovými hrdlořezy v zádech a indiány pohrdlivě shlížejícími na snažení hrstky bílých dobrodruhů se to zdá být téměř nemožné. Jisté je jen jedno — někteří v horách zahynou.

Svůj svět si musíme zasloužit!


Autor: Petr Totek
Nakladatel: Triton
Počet stran: 192
Rok vydání: 2013

Alison Goodman - Eon: Znovuzrození dračího oka
Dvanáctiletý Eon prochází už několik let intenzivním výcvikem. Jeho studia dračí magie založené na asijské astrologii zahrnují dva druhy schopností: šerm a magii. Eon spolu se svým mistrem doufá, že bude vybrán jako Dračí oko — učedník jednoho ze dvanácti energetických draků štěstěny.

Avšak Eon má nebezpečné tajemství. Ve skutečnosti je to Eona, šestnáctiletá dívka, která studuje v přestrojení, aby se mohla stát Dračím okem. Neboť ženám je dračí magie zapovězená. Kdyby někdo zjistil, co skrývá, čekala by ji jistá smrt.

Když začne hrozit, že její tajemství vyjde na světlo, octne se dívka se svými přáteli ve vážném nebezpečí uprostřed vražedného boje o císařský trůn. Eona musí najít sílu a vnitřní schopnosti, aby mohla bojovat proti těm, kdo jí chtějí vzít nejen její magii, ale i život.

První polovina úchvatné série Alison Goodmanové Eon: Znovuzrození Dračího oka vyšla s velkým čtenářským i kritickým ohlasem ve Velké Británii, Austrálii a samozřejmě ve Spojených státech. Zároveň se čtenáři mohou těšit na druhý díl Eona: Poslední Dračí oko, který má vyjít v roce 2010.


Autor: Alison Goodman
Nakladatel: Jota
Počet stran: 342
Rok vydání: 2009




Další ebooky už pouze obrazem :








To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)