Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Robert Kirkman - Živí mrtví - Cesta do Woodbury
Ve světě, v němž lidskou civilizaci nahradily hordy krvežíznivých zombií, existuje jen jeden cíl – přežít. Ve druhém díle trilogie Jaye Bonansingy ze světa Živých mrtvých se dále odvíjí příběh Guvernéra a jeho boje proti chaosu, v němž podle něj účel světí jakékoliv prostředky a řád musí být nastolen za každou cenu. Přežít ovšem chce i Lilly Caulová, které se Guvernérovy metody ani trochu nezamlouvají. A své k tomu chtějí říct chodící mrtvoly, kterým jde o jediné – ukojit neukojitelný hlad. Místem jejich sporu je malé opevněné městečko v Georgii, kdysi známé jako Woodbury, a jeho výsledek je všechny změní navždy.




Autor: Robert Kirkman
Nakladatel: Baronet
Počet stran: 320
Rok vydání: 2013


Na břehu řeky Baztán, v jednom z nejmagičtějších míst Baskicka, je nalezena záhadně zavražděná mladá žena. Téměř čtyřiadvacet hodin poté je zjištěna souvislost s měsíc starou vraždou jiné dívky.
Amaia Salazarová, inspektorka z oddělení vražd, jíž byl případ přidělen, se tak vrací zpět na místo, kde se narodila a odkud vždycky toužila odejít. Amaia bojuje na dvou frontách: na té profesionální vyšetřuje sérii vražd, která velmi zneklidňuje místní obyvatele; a na osobní, spletité a emocionální, jež bude plná zvratů a překvapivých momentů.
Amaia pronásleduje rituálního vraha, inspirovaného silnou psychosexuální symbolikou tradiční baskické mytologie, který bude pokračovat ve svém řádění, zatímco ona bojuje proti profesní žárlivosti některých svých kolegů, proti dávným nevyřešeným konfliktům se svými sestrami a proti ponurému tajemství, jež poznamenalo jejich dětství a které se vrací, aby ji dál trápilo...

Autor: Dolores Redondo
Nakladatel: Panteon
Počet stran: 408
Rok vydání: 2013

J.M. Troska - Nemova říše

Arne Farin a Pavel Holan. Dva přátelé se rozhodnou postavit ponorku, ve které se chtějí pokusit společně s dalšími třemi dobrodruhy objevit zbytky bájné Atlantidy. Celá akce je přísně tajná, stavba probíhá na zapomenutém ostrůvku poblíž Antarktidy. Když se jednoho dne Farin ztratí ve sněhové bouři, začne se ale osud hrdinů odvíjet najednou úplně jiným směrem – při záchranné akci objeví vchod do tajemné podzemní říše, ve které vládne kapitán Nemo…

Kniha je prvním dílem legendární trilogie.



Autor: J.M. Troska
Nakladatel: Palmknihy

Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :








To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)