Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Lars Kepler - Písečný muž
Čtvrtý román řady s komisařem Joonou Linnou.

Jedné chladné zimní noci se na železničním mostě ve Stockholmu objeví mladý muž. Je vychrtlý, silně podchlazený a má legionářskou nemoc. V nemocnici vyjde najevo šokující fakt: podle registru obyvatel má být mladík již sedm let po smrti. Jak je to možné? Vždyť z jeho vraždy je podezřelý sériový zabiják Jurek Walter, kterého před třinácti lety zatkl komisař Joona Linna a který byl odsouzen k doživotní izolaci na uzavřeném psychiatrickém oddělení. Starý případ je nutno znovu prošetřit. Sériový vrah je obestřen spoustou záhad. Je třeba jednat rychle, neboť čas je neúprosný. Co když je dosud naživu i mladíkova sestra, která tehdy zmizela spolu s ním? Lars Kepler svým čtvrtým románem překonává veškerá očekávání.

Autor: Lars Kepler
Nakladatel: Host
Počet stran: 496
Rok vydání: 2013


Lausanne, Švýcarsko. Do věže katedrály každou noc stoupá kulhavý mladík, který mluví se zvony. V honosném podkrovním apartmánu bydlí luxusní prostitutka, jež se ocitá ve smrtelném nebezpečí. A v jednom laciném hotýlku se probouzí soukromý detektiv, který nemá nejmenší tušení, jak se tam dostal.

Jay Harper je ve Švýcarsku na stopě zmizelého olympijského sportovce. Detektiv holduje alkoholu, a tak si sotva dokáže vzpomenout, jak se včera večer dostal domů, a už vůbec nemá ponětí, proč tu práci vlastně vzal. Když v hotelovém baru potká nádhernou, ale odměřenou Katherine, uvědomí si, že není ve městě jediný, kdo se nechává najímat. Katherine je luxusní společnice, která nemůže uvěřit, jaké ji potkalo štěstí. To se však má brzy změnit. Pátrání po zmizelém muži přivádí Harpera ke Knize Henochově, starozákonnímu apokryfu, jenž vypráví o padlých andělech. Může být tato kniha klíčem k událostem, které se ve městě odehrály?

Marc Rochat zatím ve zvonici drží stráž nad nočním Lausanne a čeká na anděla, kterého má podle slov své matky jednou zachránit. A když jedné noci zahlédne zoufalou Katherine prchající před zabijáky, pomyslí si, že přišla jeho chvíle. Protože katedrála v Lausanne je posledním místem na světě, kde se ještě skrývá naděje a krása.


Autor: Jon Steele
Nakladatel: Host
Počet stran: 592
Rok vydání: 2013

Orson Scott Card - Říše
Americká říše se rozrůstá až příliš rychle a rozpory v domácí politice ji zároveň přivádějí na pokraj kolapsu. Válka slov mezi pravicí a levicí přechází do otevřené války, ačkoliv většina lidí chce jen žít dál v klidu. Bitva mezi ultramoderními zbraněmi na jedné straně a pěšími vojáky na straně druhé ničí města a začíná ovládat venkov. Nicméně drtivá většina, jež nechce nic jiného než ukončit krveprolití a vrátit zemi do časů mírové existence, disponuje vlastní technikou, zbraněmi a geniálními stratégy. Když se americký sen rozplývá v násilnostech, kdo dokáže zajistit, aby národ a vláda táhly za jeden provaz? A na čí stranu se postavíte vy? * Orson Scott Card je výtečný vypravěč, jenž si svými sci-fi a fantasy romány získal miliony fanoušků a slova nesmírné chvály. Tentokrát se vydává vstříc přítomnosti a nabízí mrazivý pohled na možný průběh nové americké občanské války.


Autor: Orson Scott Card
Nakladatel: Laser Books
Počet stran: 422
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :





To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)