Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Thomas Enger - Fantomova bolest
„Pokud zjistíte, kdo to na mě ušil, řeknu vám, co se stalo v den, kdy váš syn zemřel.“ To je zpráva, již detektivní reportér Henning Juul obdrží od zločince a nyní vězně jménem Tore Pulli. Ten byl pravomocně odsouzen za vraždu, přestože vytrvale prohlašuje, že ji nespáchal. Poznat pravdu pro Henninga nikdy nebylo důležitější. Když pak Pulli při natáčení televizního interview náhle zkolabuje a zemře a záhadný incident je prohlášen za „náhlé úmrtí“, Juul se pevně rozhodne proniknout do tajemných událostí mnohem hlouběji.




Autor: Thomas Enger
Nakladatel: MOBA
Počet stran: 424
Rok vydání: 2013


Duben 1986. Americké letouny bombardují sídlo plukovníka Kaddáfího v Libyi. 16-letý Asad – což v arabštině znamená lev – ztratí při náletu matku, dva bratry a obě sestry. Cítí se povolán k tomu, aby pomstil nejen svou rodinu, ale i celý národ, své náboženství a Velkého vůdce – Kaddáfího. Oko za oko, zub za zub.
O dvanáct let později přilétá Asad do New Yorku odhodlán k tomu, že zabije všech pět zbývajících pilotů, kteří se zúčastnili náletu, jednoho po druhém. John Corey – postava z předchozího bestselleru Ostrov Antrax – již není zaměstnán u newyorské policie, ale v protiteroristické jednotce. Je to právě on, kdo musí Asada zastavit. Ale než tohle udělá, musí najít sám sebe.


Autor: Nelson de Mille
Nakladatel: Kniha Zlín
Počet stran: 840
Rok vydání: 2013


Terry Pratchett - Čaroprávnost
Když se na Zeměploše narodí osmému synovi osmé dítě a je to také syn, dostává podle tradice do vínku kouzelnou hůl a stane se z něho mág. Dcer se však tento nepsaný zákon netýká. Stařičký mág Podomní Kšaft si tudíž až příliš pozdě uvědomil, co způsobil, když před prahem smrti předal svou hůl právě narozenému potomku osmého syna, aniž se přesvědčil, zda je to kluk.






Autor: Terry Pratchett
Nakladatel: Talpress
Počet stran: 280
Rok vydání: 1994




Další ebooky už pouze obrazem :









To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)