Tak tu máme další úterý a s ním i ukázku toho co mám momentálně rozečtené a na co nás čeká recenze. Tentokrát jsem se dostal k jedné z nejočekávanějších knih tohoto roku :) A o čem je řeč? No přeci Brownovo Inferno. Musím říct, že i přes různé kritiky co jsem pročetl na internetu si knihu užívám :) Prostě starý dobrý Brown je zpátky :)

A co čtete takhle při úterku vy? :)


Autor: Dan Brown
Český název: Inferno
Žánr: thriller

Nakladatel: Argo
Počet stran: 424


Anotace: Dan Brown se vrací novým thrillerem Inferno, který je pokračováním světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol.Ve svých románech Dan Brown mistrně spojuje nejzajímavější záhady historie umění s po věky fascinujícími symboly a šiframi.

Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis – Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futuristických zbraní. Klíč k nezodpovězeným otázkám je skryt mezi řádky Danteho pekla a Langdon se opět vrhá do boje s časem, aby odvrátil zkázu, která světu hrozí.