Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Terry Pratchett - Barva kouzel
Ve světě, který leží na krunýři obrovské želvy, se vydává na cestu rozverná, temperamentní a neuvěřitelně výstřední výprava. Setkáte se s lakomým a naprosto neschopným čarodějem Mrakoplašem, naivním turistou Dvoukvítkem, jehož Zavazadlo za ním běhá jako pes na stovce malých nožiček, s draky, kteří existují pokud na ně opravdu věříte, a samozřejmě dojdete až na okraj této podivné planety.



Autor: Terry Pratchett
Nakladatel: Talpress
Počet stran: 292
Rok vydání: 2002


Za slunečného srpnového dne je z vězení propuštěn dlouho vězněný muž. V jednom z deštivých dubnových dnů najdou hrající si děti jeho mrtvolu. Byl zabit, protože si někdo myslel, že nebyl potrestán dostatečně? Nebo se ten někdo bál jeho pomsty? Vždyť údajný dvojnásobný vrah se ke svým činům nikdy nepřiznal a vždy trval na své nevině? Komisaře Van Veeterena přepadne strašné podezření: nemluvil nakonec pravdu a není tedy skutečný vrah stále na svobodě?


Autor: Hakan Nesser
Nakladatel: MOBA
Počet stran: 264
Rok vydání: 2013


Robert Jordan - Stín se šíří
Tearský Kámen, pevnost z pověstí, byla dobyta a Callandor, Meč, jenž není mečem, byl získán. Ale pro Randa al‘Thora, jenž se stal Drakem Znovuzrozeným, je to teprve začátek. Jeho přátelé i nepřátelé kují pikle a vznešený Drak studuje zapsaná proroctví a snaží se ovládnout jedinou sílu, která mu patří. Dozví se však jen to, že musí dojít k válce – válce proti Zaprodancům a všem, kteří stojí proti Draku Znovuzrozenému. A zdi věznice, v níž je držen Temný, pomalu povolují. Rand al‘Thor ví, komu se musí v konečné bitvě postavit…

Autor: Robert Jordan
Nakladatel: Fantom Print
Počet stran: 608
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :





PŘEDPRODEJ:


To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)