Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát?? 







Stela Blómkvist - Andělé
Keflavík, jihozápadní pobřeží Islandu: V Rockville, bývalé americké radarové základně, je nalezena zohavená mrtvola muže. Jde o Donalda Garbera z Los Angeles, který na základně pobýval sedm měsíců v zimě roku 1973. Z vraždy je podezírán Andri Ólafur Sveinsson, movitý obchodník a jeden z nejbohatších Islanďanů. Ten však neustále trvá na své nevině a na svou obranu si najme mladou advokátku Stellu Blómkvistovou.

Autor: Stella Blómkvist 
Nakladatel: MOBA
Počet stran: 272
Rok vydání: 2013


Lidstvo navázalo styky s planetou Össe a začalo využívat tamní myceliální technologie. Zatím se úspěšně daří ignorovat nepříjemnosti, které s sebou kontakt s teokratickou civilizací Össeanů přináší: kult vesmírných Lodí, krvavé lidské oběti ve jménu Hmyzího boha, spóry nitrožilních hub a rituální drogy, rozkládající lidskou vůli. Lucas Hildebrandt, který jako vyslanec důvěrně poznal tamní svět, si ale dobře uvědomuje, že Země začíná být na Össe závislá. Proto hledá sílu, která by se mohla stát protiváhou össenské moci. Skutečně ji nachází – jenže je jiná, než předpokládal; a cena, kterou za to on sám musí zaplatit, je krutá.



Autor: Vilma Kadlečková
Nakladatel: Argo
Počet stran: 324
Rok vydání: 2013


Drak Znovuzrozený – dávno předpovězený vůdce, jenž má zachránit svět, a zároveň ho zničit. Zachránce, jenž má zešílet a pobít ty, které miluje, je na útěku před svým osudem. Je schopen se dotknout jediné síly, ale není schopen ji řídit, a jelikož ho tomu nemá kdo naučit – protože to naposledy muži uměli před tisíci lety – Rand al‘Thor ví, že se Temnému musí postavit sám. Ale jak?

Autor: Robert Jordan
Nakladatel: Fantom Print
Počet stran: 432
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :




To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)