Máme tu další Ebook novinky. A co máme mezi novinkami tentokrát??







Steve Berry - Rukopis Karla Velikého
Cottonu Maloneovi bylo deset let, když jeho otec zahynul při havárii ponorky, které velel. Žádné přesnější informace rodina nedostala, a tak se je Malone rozhodne získat nyní, s použitím svých kontaktů na nejvyšších místech. V německých horách si převezme přísně tajné vládní dokumenty, ale během návratu ho přepadne neznámá žena a se zbraní v ruce se dožaduje vydání složky. Maloneovi se podaří vyváznout a ze získaných materiálů zjistí, že jeho otec nezahynul při rutinním cvičení ve vodách Atlantiku, ale při supertajné misi u Antarktidy.

Jaký úkol asi plnili, že zůstal celá desetiletí v přísném utajení? Při hledání odpovědi Malone zjistí, že tamní vody neprohledávali jen Američané, ale i nacisté. Zavedl je tam rukopis nalezený v hrobce Karla Velikého naznačující, že v těchto místech existovala pradávná árijská civilizace záhadného původu...

Postupně vyjde najevo, že o dávné tajemství nemá zájem pouze Malone, ale i další lidé. A jeden z těchto lidí, admirál Langford Ramsey, nyní prostřednictvím špičkového nájemného vraha likviduje každého, kdo o utajované záležitosti něco ví. Malone kráčí ve stopách zemřelého otce a netuší, zda i na něj nečeká v nehostinných pustinách Antarktidy smrt...

Autor: Steve Berry
Nakladatel: Domino
Počet stran: 504
Rok vydání: 2009


Ethan Blackstone má život v troskách. Zradil Brynninu důvěru a ona od něj odešla. Ethan se ale tak snadno nevzdá, nechce žít bez své americké krásky. Vášeň mezi nimi je neskutečně spalující, ale temná tajemství z jejich minulosti, která jeden před druhým skrývají, mohou jejich společnou cestu jednou pro vždy zničit.
Vzhledem k politické hrozbě, která Brynne ohrožuje, musí Ethan ve velmi krátkém čase zmobilizovat veškerou sílu a důvtip, aby svou lásku ochránil před nebezpečím, kvůli kterému by ji mohl ztratit navždy.
Dokáže Ethan pomoci Brynne vymanit se z minulosti, která ji děsí ve snech? Sevře ji opět v náručí a získá si její důvěru? Láskou posedlý muž je schopen udělat cokoli, aby znovu přivedl do svého života ženu, kterou miluje. Vrhá se do toho po hlavě. A získá buď všechno, nebo nic.


Autor: Raine Miller
Nakladatel: Baronet
Počet stran: 256
Rok vydání: 2013



George Larkson je obyčejný kluk na Novém Zélandu: sní o tom, že se stane rockovou hvězdou, tajně miluje svoji spolužačku a ve škole se k smrti nudí. Jeho život se však obrátí v naprostý chaos, když ho jednou v noci navštíví jeho mrtvý dědeček. Vzápětí mu začnou předávat tajuplné zprávy pavouci a k završení všeho se ráno ve dveřích objeví neznámý tibetský mnich s životně důležitým úkolem: George je jediný, kdo může zachránit lidstvo a celý svět před zkázou – záhadný reinkarnační maják nesmí padnout do zločinných rukou...
Přestože román zkoumá vážná témata, jako je smrt, reinkarnace, ekologické hrozby, přelidnění a otázka svobodné vůle, činí tak osvěžujícím způsobem: kombinuje fantasy, science fiction, dobrodružno a komično, překypuje svižnou akcí, energickými dialogy a okamžiky, kdy budete doslova vybuchovat smíchy. Ideální čtení pro přemýšlivé dospívající i jejich rodiče.

Autor: Frederik Brounéus
Nakladatel: Argo
Počet stran: 336
Rok vydání: 2013




Další ebooky už pouze obrazem :






To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)