Na začátku se chci omluvit, že ebook novinky jsou až dnes. Bohužel tak nějak jsem se nedostal k počítači a navíc bylo děsné vedro. Tudíž moje tělo odmítalo celkově pracovat :D Tentokrát musím říct, že tu máme pěknou nadílku. Vyšel očekávaný erotický román pro ženy Božský Bastard, samozřejmě nějaká ta fantasy nesmí chybět. Pro mne jasná volba byl čtvrtý díl Kladiva na čaroděje. Kdo si tuto sérii oblíbil jako já jistě chápe :) A asi největší překvapení nám přinesla Jota s Palmknihami, když se jim povedlo vydat první knihu ze série Doktor Proktor od Jo Nesba :)



Christina Laurenová - Božský Bastard
Chloe Millsová, zatraceně chytrá a pracovitá studentka obchodní administrativy, má jediný problém: svého šéfa, Bennetta Ryana. Je náročný, neomalený, bezohledný – a naprosto neodolatelný. Božský bastard.

Bennett se vrátil z Francie do Chicaga, aby zaujal významný post v obrovském rodinném podniku. Vůbec nečekal, že ta asistentka, která mu v zahraničí na dálku pomáhala, je nádherné, nevinně provokativní – naprosto nesnesitelné – stvoření, se kterým se teď bude muset vídat každý den. Navzdory drbům nikdy nebyl příznivce románků na pracovišti. Jenže Chloe pro něj představuje takové pokušení, že je ochotný pravidla ohnout – nebo je rovnou poslat k čertu –, pokud to znamená, že bude jeho. Kdykoli a kdekoli.

Když ovšem jejich vzájemná touha dostoupí zlomového bodu, budou se muset Bennett a Chloe rozhodnout, co všechno jsou ochotni obětovat, aby jeden druhého získal

Autor: Christina Laurenová
Nakladatel: Jota
Počet stran: 304
Rok vydání: 2013


Příběh o tom, jak je důležité být sám sebou a jak vám tvořivost a fantazie pomohou k odvaze.

Když se klučina jménem Bulík přestěhuje do uličky Dělová, rychle se dává do party s Lízou, šikovným děvčetem ze sousedství, a dobromyslným, byť značně podivínským vynálezcem doktorem Proktorem. Doposud zneuznaný vědátor vynalezl prdicí prášek a zprvu nepříliš použitelná věc se ukazuje jako ten nejbáječnější vynález na světě. Bulík a Líza vymyslí s důvtipem sobě vlastním úžasný plán – prášek nemusí jen obveselovat děti a dospělé, kdyby totiž doktor Proktor zapracoval na mnohem silnější verzi, mohli by supersilný prášek prodat NASA, Národnímu úřadu pro letectví a kosmonautiku, který by ho dokázal využít k počinům důležitým pro celé lidstvo. Jenomže trojlístku hrdinů se nečekaně staví do cesty nemilosrdní padouchové – pan Trán a jeho synové Truls a Trym. Jejich zlovolným přičiněním se Bulík, Líza i doktor Proktor ocitají ve víru celé řady nebezpečných situací, kdy jim jde doslova o krk. Kdoví, jestli by nakonec bylo učiněno spravedlnosti za dost nebýt doktorovy, Bulíkovy a Lízny statečnosti, vynalézavost a kamarádské soudržnosti.

Autor: Jo Nesbo
Nakladatel: Jota
Počet stran: 200
Rok vydání: 2012


Čtvrtá epizoda populárního fantasy seriálu, tentokrát poprvé z pera slovenského autora.

Na tajném místě se chystá dražba. Ale dřív, než stihne dražený předmět změnit majitele, zhasnou v budově všechna světla.
Obchodníci záhy zjistí, že jsou uvěznění v betonovém bludišti. V silném mrazu, bez elektřiny. Ve vzduchu visí dusivý zápach síry, za každým druhým rohem číhá smrtelné nebezpečí a v uších všech přítomných šumí podivná hudba, která je přivádí k šílenství.
Jediný, kdo zatím neztrácí duchapřítomnost, je Felix Jonáš. Bude ale schopen vyřešit tuhle záhadu dříve, než sám ztratí zdravý rozum?

Autor: Dušan D. Fabian
Nakladatel: Epocha
Počet stran: 168
Rok vydání: 2013



Další ebooky už pouze obrazem :






To si myslím že by pro tento týden mohlo stačit :) Doufám, že si vybrala většina z vás. Přeci jen je to můj subjektivní seznam co mne zaujalo. V tuto chvíli nezbývá než čekat co přinese další týden za zajímavé novinky :)