Probuďte v sobě své skryté smyslné "já". 
14 povídek plných nejtajnějších erotických fantazií a touhy.
Pojďme nakouknout do zákulisí rockového koncertu, do zkušební kabinky v obchodním domě, opalovat se na pláž nebo jen pootevřít dveře do intimních přestav (ne)obyčejných lidí.
Vychutnejte si naplno každý okamžik, pocit, vůni a především – vášeň.
Jste připravená? Zveme vás na výlet do říše sexuální touhy.

~~~~


louho jsem přemýšlel, jak přistoupit k další knize, která se snaží svézt na popularitě 50 odstínů. Přeci jen, známe to, milion stránek příběh jak z červené knihovny a sem tam nějaký ten sex. Vanilka nebo nějaká ta menší či větší úchylka, výsledek je vesměs dost podobný. Ale co, jestli toto baví číst dnešní čtenářky... Jak se říká proti gustu, žádný dišputát.

usím ale podotknout, že autorka této knihy na to jde malinko jinak. Nečekejte sáhodlouhý romantický příběh, nic takového. Marie Gray nám servíruje knížku, která je složená ze 14 erotických povídek, ve kterých jde ve finále jen o jedno :)

ožná někoho může zarazit až přílišná přímočarost, prostě a jednoduše žádné okecávání ale hned hup na věc. Přeci jen o to jde hlavně ne? 50 odstínů se s touto knihou opravdu moc srovnávat nedá. Ať už jde o to že jedno je román a toto jsou povídky, a nebo i použitý styl. Některým čtenářkám může po přečtení připadat 50 odstínů jako procházka růžovou zahradou, samozřejmě s vanilkovou zmrzlinou :)

okud jste fanoušci erotické literatury popř. červené knihovny, protože ve výsledku je to přeci jen stejné, určitě vás kniha zaujme. Hlavním plusem vidím to, že se jedná o povídky. Tudíž takové jednohubky před spaním a ani vás to nebude nutit číst dál aby jste se někam dostali :) Přestože každý příběh je něčím jiným a vypravěčský styl je jednoduchý aby jste nad tím nemuseli moc přemýšlet, pořád se jedná jen o další knihu která se snaží jako spousta dalších těžit na momentální popularitě žánru.


Tímto bych chtěl poděkovat nakladatelství Fragment za poskytnutí recenzního výtisku. Knihu 14 Podob touhy si můžete objednat například zde.


~~~~

Marie Gray - Narodila se v Quebecu v roce 1963. Od roku 1982 do roku 1994 cestovala zemí jako rockový zpěvák. Provádí různé propagační turné až do zimy 1994.

Marie je známá díky svým knihám pro dospělé, kteří jsou celosvětově známé a úspěšné.




~~~~


Marie Gray - 14 Podob touhy / PŘEKLAD: Petra Klůfová / OBÁLKA: Kamila Flonerová / VYDAL: Fragment / STRAN: 312 / ŽÁNR: Erotika



MOJE HODNOCENÍ: 60%